Vă vom prezenta acest extract de grapefruit

Numeroși oameni nu știu exact faptul că acest extract de grapefruit nu este creat din fructul de grapefruit propriu zis, ci acest extract provine din semințele de grapefruit. Balint Products este o linie de produse unice care pot fi găsite și achiziționate pe piața produselor naturiste. Dintre toate produsele acestei linii de produse Balint Products cel mai cunoscut și căutat produs este picătura din extract de grapefruit.
Extractul de grapefruit este unic datorită cantității mari de bioflavoniod pe care o conține: 1200 de mg de bioflavonoid în 100 de ml.

În memoria oamenilor acest extract de grapefruit poartă numele de antibioticul natural cel puternic. De cele mai multe ori oamenii încep să folosească aceste picături de grapefruit deoarece are rol important în întărirea imunității și înbunătățirea sistemului imunitar, deoacere conține un număr mare de bioflavonoide antioxidante, vitamina C, vitamina E și vitamina A.

Ne străduim să vă dăm de înțeles faptul că în momentul în care începeți tratamentul cu extract de grapefruit să vă administrați și să începeți să luați paralel cu acest tratament și probiotice. Este foarte important deoarece acest extract de grapefruit are efect puternic antibacterian, iar prin urmare poate dezechilibra echilibrul delicat al florei intestinale.

În cazul în care folosiți acest extract de grapefruit pentru îmbunătățirea sistemului imunitar vă este recomandat să adăugați într-un pahar cu apă 10-12 picături din acest extract de grapefruit. Acest amestec vă puteți administra de două ori pe zi.
Extractul de grapefruit conține: -extract de seminţe grapefruit în glicerină și 1200 mg bioflavonoid/100 ml.

Administrarea acestui extract de grapefruit ca folosire internă este recomandată în următoarele cazuri: tulburări abdominale, evacuarea lentă a intestinelor, balonare,diaree, intoleranță alimentară, intoxicații alimentare, paraziți, bacili, virusuri, micoze, infecții bucale, depuneri de placă dentară, probleme gingivale, probleme genitale cronice, efect antihistaminic, în tratarea alergiilor, imunostimulent, diuretic natural, are efect puternic de curățare a sistemului limfatic, antioxidant, eliminare a bilei astfel ajută la detoxifierea ficatului, ameliorarea apetitul copiilor, are efect benefic, scade nivelul de colesterol, poliartrita reumatoidă, unele boli autoimune, se folosește în urma înțepături de căpușă.