Masa ginecologica Gyneris

Masa ginecologica Gyneris

Masa ginecologica Gyneris , pe care o gasiti in oferta noastra este fabricata de Namrol Group, o companie care opereaza in domeniul tehnologiei medicale, avand ca pricipal scop crearea unor produse functionale, durabile si frumos concepute, care sa reziste testului timpului, cu o atentie de neegalat la detalii.
Masa ginecologica Gyneris este potrivita pentru ginecologie, ecografie si examene, cu un design modern, are o functionalitate dovedita si o atentie deosebita la liniile ergonomice combinate cu un confort esential. Include pozitia electrica pentru Trendelenbourg, care permite procedura de histeroscopie.

Este complet electrica, tapitata cu poliuretan tratat, de inalta densitate, care asigura un confort si o durabilitate mai mare. Are 3 motoare, resetate in memorie automata, total programabile care pot lua orice pozitie si inaltime. Datorita acestor miscari, profesionistul isi poate desfasura munca in confort deplin. Suportul pentru picioare retractabil permite pacientului sa se simta confortabil pentru examinare.
Baza rotativa la 360 de grade a mesei ginecologice, apropierea de nivelul podelei si cotierele detasabile ofera accesul usor pentru pacient. Masa ginecologica poate adapta pozitii care permit examinarea postnatala si ecografie. De asemenea, permite economisirea de spatiu in clinica si reduce timpul de examinare.
Are suporturi ergonomice pentru picioare cu multiple ajustari pentru confortul maxim al pacientului, tava de drenaj ultra subtire, usor de indepartat pentru curatare. Pedala de control de pe baza pivotanta, are butoane de actiune directa catre memoriile si resetarea automata, care impreuna cu sistemul de memorare usor de retinut si recuperarea rapida a pozitiilor de lucru, maximizeaza functionalitatea si simplicitatea muncii.
Greutatea proprie e de 90 kg si poate sustine pana la 200 de kg.