grapefruit

Care sunt beneficiile unui extract de grapefruit?

Aceste picături extract de grapefruit bio sunt unice în România. Trebuie să menționăm faptul că acest extract de grapefruit mai precizat poate fi și extract de semințe de grapefruit, deoarece nu din fructul propriu zis, ci din semințele acestui fruct sunt obținute. Produsele Balint Products sunt unicele produse naturiste pe piață, iar cea mai specială picătură din acest brand este extractul de grapefruit, mai exact extractul din semințele de grapefruit.
Acest extrac de grapefruit este unic datorită cantității ridicate de bioflaonid pe care o conține: 1200 mg de bioflavonoid în 100 de ml.

Acest extract de grapefruit poate fi considerat și un antibiotic natural puternic. Deseori oamenii își achiziționează și încep să folosească acest extract de grapefruit datorită conținutului ridicat de bioflavonoide antioxidante, vitamina A, vitamina E și vitamina C, care ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar și creșterea imunității.

Este foarte important de știut faptul că medicii vă îndrumă pe cât posibil să vă achiziționați și să consumați pe lângă acest tratament de antibiotic natural, extract de grapefruit și probiotice. Această metodă este necesară deoarece acest extract de grapefruit are efect antibacterian ridicat, prin urmare poate afecta echilibrul fragil al florei intestinale.

În cazul în care doriți să achiziționați și să folosiți acest extract de grapefruit pentru a vă îmbunătății sistemul imunitar vă este recomandat să adăugați 10-12 picături din acest extract de grapefruit într-un pahar cu apă. Acest lucru vă este recomandat să repetați de două ori pe zi.
Aceste picături de grapefruit conțin: -substanțe active: extract de semințe grapefruit în glicerină; -1200 mg bioflavonoid/100 ml; ceea ce înseamnă 12,8 mg de bioflavonoid zilnic (doza zilnică conținând 20 de picături).

În cele mai multe cazuri folosirea internă al acestui extract de grapefruit este recomandat pentru: tulburări abdominale, evacuarea lentă a intestinelor, balonare,diaree, intoleranță alimentară, intoxicații alimentare, paraziți, bacili, virusuri, micoze, infecții bucale, depuneri de placă dentară, probleme gingivale, probleme genitale cronice, efect antihistaminic, în tratarea alergiilor, imunostimulent, diuretic natural, are efect puternic de curățare a sistemului limfatic, antioxidant, eliminare a bilei astfel ajută la detoxifierea ficatului, amelionarea apetitul copiilor, are efect benefic, scade nivelul de colesterol, poliartrita reumatoidă, unele boli autoimune, se folosește în urma înțepături de căpușă.