IMG_7782_mic_tyext
E ora 8 si cateva minute. Lumina e putina. Mai mult reflexia ei pe zapada intra pe geam printre castroane si farfurii. Dar in interiorul unui robot de bucatarie reusesc sa prind cu aparatul foto luciul perfect al unui humus perfect. Uau!exclama Jamie Oliver. Gordon Ramsay isi mananca creionul de dupa ureche. E panica pe Paprika! TV. Nu stiu daca sa il intind pe paine sau pe fata. E un humus amarat facut din naut si avocado, dar este minunat. Hai, gata cu autocritica!

IMG_7771_mic

Humus cu avocado

Ingrediente
1 cutie de boabe de naut (din magazinele MegaImage, de la raionul cu marfa orientala, arabeasca, mexicana)
2 bucati avocado (coapte, cu interiorul cremos)
3 catei de usturoi
zeama de la 2 lime
2 crengute de menta proaspata
sare, piper
5-6 linguri de ulei de masline
2 linguri de tahina
3 linguri iaurt gras (sau smantana)

Metoda
se pun toate de mai sus in blender si se transforma intr-o pasta pe care o echilibram la gust cu sare si piper si orice mai simtim nevoia.

IMG_7790_mic
Avocado ii ofera un after taste fabulos acestui humus. Do try!