IMG_4958_mic_text

Branza de capra cu miere nu este doar un desert. Combinatia usor sarat si dulce poate fi si un bun deschizator de drumuri pentru o seara lunga de vara stropita cu vin rece. Roze, chardonay, ceomaifi de la rece.
Mai ales pe caldurile astea scoase parca din “Lawrence al Arabiei”.

Nicio problema. Frigiderele functioneaza.

Asa ca am pus mana pe niste branza de capra mai de doamne ajuta si niste miere de salcam de la domnul invatator Enache si am incropit un platouas.

IMG_4966_mic

Am incercat trei combinati cu branza si miere: cu cafea macinata, cu pere si boabe de cardamom si cu cimbru proaspat.

IMG_4977_mic

Toate trei sunt placute. Aroma tare si pamantie de cafea merge foarte bine cu branza de capra, dar si cu cimbrul sau cu cardamomul. A fost foarte bine. Recomandat si pentru invitati sau invitate. De dat pe spate.

IMG_4981_mic

Si apoi vinul roze Jirov (de la Corcova) care iti da optica potrivita asupra orasului.

IMG_4990_mic