IMG_7714_mic_text

Ne intoarcem in studiourile depamplezir cu impresii de mancaruri usoare. Ca un detectiv care cauta silueta perfecta ucisa cu multi ani in urma printre basculantele de unt cu 82% grasime, broccoli umbla in luna ianuarie cu un lamapas in mana printre indicii si construieste un nou scenariu de consum si pofta culinara. De data asta si-a ales ca bun prieten un dressing de iaurt aromat cu ghimbir, usturoi, kiwi, limeta si ulei de masline. In mintea legumei exista mii de combinatii. Sa ma las pe mana pastei de curry, sa ma aburesc simplu cu menta si ulei de masline? Drumul e lung si primavara departe. Elita vegana pare a-si arunca aripa luminoasa intr-o incercare de fotosinteza cu depamplezir. Va rezista saitul purificarii? Geana intunecata a carnivorului vegheaza, totusi. Colesterolul isi scrie biblia in tacere ascuns in pesterile bucatariei frantuzesti. Intr-o zi se va trezi si va umbla iar.

Pana atunci…

Broccoli la abur si dressing de iaurt foarte bine aromat
IMG_7713_mic

Ingrediente

Borccoli (atat cat trebuie pentru a aduce satisfactie)

Dressing
150 ml iaurt 2%
1 kiwi
2 catei de usturoi
o lingurita de ghimbir proaspat ras
zeama de 2 limete
coaja de la 1 limeta
3 linguri ulei de masline
sare

si un blender

Leguma se lasa la abur pana devine al dente (3-4 minute).
IMG_7721_mic
Ingredientele pentru dressing se dau prin blender. Sosul se pune peste leguma oparita.
IMG_7726_mic
Adaugam coaja de lime.
IMG_7745_mic
Nothing compares to you. Thank you.